HomeGestionare cont

Gestionare cont

 • Analiză cont

  Prin analiza de cont, explorăm în profunzime aspectele financiare ale afacerii tale. De la punctele forte la provocări, identificăm oportunități de optimizare și oferim soluții practice pentru a-ți îmbunătăți eficiența și rezultatele financiare.

 • Gestionarea prețurilor

  Analizăm categoriile unde concurența este mare și în colaborare cu ține, în funcție de marjele aplicate si alti factori, decidem o strategie a preturilor sau alte măsuri care să te diferențieze. Pentru produsele unice, unde controlezi piața, în urmă analizei, venim cu propuneri pentru creșterea prețurilor.

 • Analiză indicatori de performanță

  Optimizăm succesul afacerii tale online prin analiza meticuloasă a indicatorilor de performanță. Descoperim oportunități de creștere și eficiență pentru a-ți maximiza profitabilitatea.

 • Analiză documentație

  Oferim analiza documentației tale pentru a asigura o prezentare eficientă a produselor tale online. De la titluri captivante la descrieri complete și încadrare precisă în categorii, identificăm și corectăm aspectele care pot afecta indexarea și performanța vânzărilor tale.

 • Rapoarte lunare

  Oferim o panoramă detaliată a performanței tale lunare în mediul online. Analizăm datele relevante, identificăm tendințe și furnizăm insight-uri valoroase pentru a-ți ghida strategiile viitoare. Ia decizii informate și urmărește evoluția afacerii tale cu rapoartele noastre lunare personalizate.

Sales-Expert este o platformă care își propune să ofere îndrumare noilor antreprenori în extinderea accesului la noi piețe de desfacere.

Close