HomePolitica de retur

Politica de retur

1. Politica noastră de retur

La sales-expert.ro, ne dorim să vă asigurăm că sunteți complet mulțumiți de serviciile noastre online virtuale. Cu toate acestea, înțelegem că pot exista circumstanțe excepționale în care doriți să solicitați o rambursare sau o modificare a achiziției.

2. Politica de rambursare

2.1. Servicii online virtuale: Deoarece oferim servicii online virtuale care nu implică produse fizice, nu acceptăm rambursări sau retururi pentru serviciile noastre, cu excepția cazului în care există probleme tehnice sau erori din partea noastră care afectează serviciile oferite. În acest caz, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la achiziție pentru a vă soluționa problema.

3. Politica de modificare

3.1. Schimbarea serviciilor: În cazul în care doriți să modificați sau să personalizați serviciile noastre pentru a se potrivi mai bine nevoilor dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă satisface cerințele.

4. Abuz și înșelăciune

4.1. Ne rezervăm dreptul de a urmări orice metodă abuzivă de recuperare a sumelor plătite către compania noastră și vom lua măsurile legale corespunzătoare pentru a proteja interesele noastre. Orice tentativă de înșelăciune sau utilizare frauduloasă a serviciilor noastre va fi considerată ilegală și va fi raportată autorităților competente.

5. Contact

Pentru orice întrebări sau solicitări legate de politica noastră de retur, vă rugăm să ne contactați la contact@sale-expert.ro

Sales-Expert este o platformă care își propune să ofere îndrumare noilor antreprenori în extinderea accesului la noi piețe de desfacere.

Close