HomeTermeni si conditii afiliere

Termeni si conditii afiliere

 • Pentru a fi eligibil pentru comision, trebuie să promovezi cursul folosind codul tău de afiliat. Dacă o vânzare a fost făcută fără folosirea codului tău de afiliat sau cumpărătorul nu a trecut codul tău de afiliat, nu vei fi comisionat. Această politică ne ajută să asigurăm că fiecare vânzare este atribuită corect unui afiliat și să evităm eventualele probleme legate de comisioane nejustificate.
 • Este permis să promovezi cursul pe diverse platforme, inclusiv pe YouTube, Facebook, Instagram, Tik Tok și prin promovare plătită. De asemenea, poți plasa bannere pe site-ul tău. Prin această politică, îți oferim libertatea de a promova cursul în modalitățile care ți se par cele mai potrivite.
 • Nu este permis să prezinti informații false sau iluzii despre castiguri garantate. Încurajăm afiliații să prezinte cursul într-un mod realist și onest, astfel încât potențialii clienți să aibă așteptări clare cu privire la ceea ce pot obține prin achiziționarea acestuia.
 • Comisionul de afiliat se va calcula la sfârșitul fiecărei luni și se va plăti în maximum 14 zile de la finalul lunii respective. Prin această politică, ne angajăm să plătim comisioanele într-un timp rezonabil și să ținem afiliații informați cu privire la sumele pe care le-au câștigat.
 • Nu este obligatoriu să cumperi cursul înainte de a-l promova, dar este recomandat pentru a putea promova cursul în mod coerent și pertinent. Încurajăm afiliații să cunoască produsul pe care îl promovează și să poată oferi informații utile clienților potențiali.
 • Trebuie să informezi clar clienții că nu există refund după cumpărarea cursului. Aceasta este o politică standard în ceea ce privește produsele digitale și ne ajută să ne protejăm de posibilele cereri de rambursare frauduloase.
 • Nu poți folosi brandul nostru pentru activități ilegale sau lipsite de etică și nu vei face promisiuni false. . Încurajăm afiliații să respecte standardele etice și legale în promovarea cursului nostru.
 • Este strict interzisă revânzarea cursului, împărțirea datelor de logare, publicarea totală sau parțială a informațiilor din curs, indiferent dacă este vorba de text sau poze, screen share, capturi de ecran etc.
 • Nu poți cere decontarea cheltuielilor de promovare plătită.
 • Încălcarea oricărei reguli va duce la excluderea din program, anularea oricărui comision restant pe care îl ai și atragerea de consecințe legale.
 • Ne rezervăm dreptul de a retrage dreptul tău de participare oricând, fără a ne obliga la plata oricăror compensații materiale sau a comisioanelor în curs

Sales-Expert este o platformă care își propune să ofere îndrumare noilor antreprenori în extinderea accesului la noi piețe de desfacere.

Close